Led spots in losse onderdelen aanschaffen

Wanneer je nieuwe led spots gaat aanschaffen, zijn er verschillende mogelijkheden. Vaak vinden mensen het gemakkelijk om hun led spots in een set te bestellen. Deze set kan bestaan uit één of meerdere led spots, inclusief alle benodigdheden om de led spots te installeren.

Denk bijvoorbeeld aan een armatuur, stroomkabels, een dimmer en een transformator. Je kunt al deze onderdelen voor je led spots echter ook los kopen, bijvoorbeeld wanneer je specifieke wensen hebt voor de verschillende onderdelen. Hieronder geven we voorbeelden van accessoires voor je led spots die je los kunt aanschaffen.

Frame voor je led spots

Er zijn veel opties voor combinaties van led spots en het bijpassende armatuur. Zo kun je kiezen uit led spots met allerlei verschillende wattages, lichtintensiteiten en lichtkleuren of temperaturen. Niet al deze spots worden standaard geleverd met de armatuur die jij mooi vindt. Daarom kun je ervoor kiezen om de led spots los aan te schaffen bij een erkende led verlichting webshop, en hierbij een passend armatuur naar jouw keuze bij uit te zoeken. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende materialen, zoals aluminium of chroom, verschillende kleuren en verschillende functies, wanneer je bijvoorbeeld voor een kantelbaar armatuur kiest.

Transformator voor je led spots

Ook trafo’s voor led spots worden in verschillende soorten verkocht. Zo kun je zelf kiezen voor het juiste wattage dat past bij de aansluiting voor je led spots, en voor de optie om je led spots te dimmen met behulp van een dimmer. Dit kan door een transformator aan te schaffen met een dimbare functie.

Snoeren voor je led spots

Ook de aansluitsnoeren en stroomkabels voor de installatie van je led spots, kun je zelf uitkiezen en los bestellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld variëren in de benodigde lengte van het snoer, en het materiaal. Daarnaast is het ook mogelijk om ervoor te zorgen dat je huidige halogeenspot gebruik gaat maken van led verlichting. Dit kun je doen door een speciaal ombouw snoer aan te schaffen, van halogeen naar led verlichting.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *