Ga voor LED inbouwspots en energie besparing.

Twijfelt u nog over uw keuze in verlichting? Ga voor LED inbouwspots!

Inbouwspots led voor bij het klussen

De echte doe-het-zelver is regelmatig in de klushoek te vinden, tussen het hout, metaal, gereedschap, noem maar op. Frames die moeten worden gemaakt voor bij een verbouwing, hout dat moet worden geschilderd, of onderdelen van apparaten die moeten worden gerepareerd; een klusser kan wel een paar uur zoet zijn in een klushok.

Wanneer je hier lange tijd doorbrengt en veel klusjes moet klaren, is het natuurlijk van belang dat je hier ook goede verlichting bij hebt. Met inbouwspots led geef je je ogen rust, en kun je bovendien goed zien waar je mee bezig bent, zodat het klussen gemakkelijker wordt en de kans op fouten wordt verkleind.

Geef je ogen rust met inbouwspots led bij het klussen

Door inbouwspots led als basisverlichting te gebruiken in de klushoek, geef je je ogen voldoende licht om alles goed te kunnen zien. Wanneer je een heldere verlichting handhaaft, hoeven je ogen zich zo min mogelijk in te spannen, wat zorgt voor minder spanning op je hersenen en de rest van je lichaam. Klussen vinden vaak plaats in een schemerige garage, maar wanneer je deze voorziet van heldere, witte inbouwspots led, zal dit verleden tijd zijn.

Goed kunnen zien wat je doet met inbouwspots led

     

Een goede basisverlichting met inbouwspots led is natuurlijk belangrijk bij het klussen, maar daarnaast moet je soms nog even extra goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Wanneer je aan het schilderen bent bijvoorbeeld, en je goed moet kunnen zien welke plaatsen al bedekt zijn met verf; of wanneer je onderdelen in elkaar moet zetten met behulp van kleine draadjes en schroefjes. Op deze momenten komen kantelbare inbouwspots led altijd van pas. Deze inbouwspots led kun je draaien in de armatuur, zodat je de heldere lichtstraal op je werk kunt richten. Zo kun je met inbouwspots led altijd goed zien wat je aan het doen bent tijdens het klussen, wat altijd zal leiden tot een prachtig eindresultaat!

Led spots in losse onderdelen aanschaffen

Wanneer je nieuwe led spots gaat aanschaffen, zijn er verschillende mogelijkheden. Vaak vinden mensen het gemakkelijk om hun led spots in een set te bestellen. Deze set kan bestaan uit één of meerdere led spots, inclusief alle benodigdheden om de led spots te installeren.

Badkamer led spots

Denk bijvoorbeeld aan een armatuur, stroomkabels, een dimmer en een transformator. Je kunt al deze onderdelen voor je led spots echter ook los kopen, bijvoorbeeld wanneer je specifieke wensen hebt voor de verschillende onderdelen. Hieronder geven we voorbeelden van accessoires voor je led spots die je los kunt aanschaffen.

Frame voor je led spots

Er zijn veel opties voor combinaties van led spots en het bijpassende armatuur. Zo kun je kiezen uit led spots met allerlei verschillende wattages, lichtintensiteiten en lichtkleuren of temperaturen. Niet al deze spots worden standaard geleverd met de armatuur die jij mooi vindt. Daarom kun je ervoor kiezen om de led spots los aan te schaffen bij ledinbouwspotsleds.nl/Inbouwspots/Badkamer, en hierbij een passend armatuur naar jouw keuze bij uit te zoeken. Je kunt hierbij kiezen voor verschillende materialen, zoals aluminium of chroom, verschillende kleuren en verschillende functies, wanneer je bijvoorbeeld voor een kantelbaar armatuur kiest.

Transformator voor je led spots

Ook trafo’s voor led spots worden in verschillende soorten verkocht. Zo kun je zelf kiezen voor het juiste wattage dat past bij de aansluiting voor je led spots, en voor de optie om je led spots te dimmen met behulp van een dimmer. Dit kan door een transformator aan te schaffen met een dimbare functie.

Snoeren voor je led spots

Ook de aansluitsnoeren en stroomkabels voor de installatie van je led spots, kun je zelf uitkiezen en los bestellen. Hierbij kun je bijvoorbeeld variëren in de benodigde lengte van het snoer, en het materiaal. Daarnaast is het ook mogelijk om ervoor te zorgen dat je huidige halogeenspot gebruik gaat maken van led verlichting. Dit kun je doen door een speciaal ombouw snoer aan te schaffen, van halogeen naar led verlichting.

Hoe maak je zelf een koof voor je led inbouwspots? 

Het plaatsen van een koof in je woonkamer of keuken zorgt voor meerdere voordelen. Zo heb je op deze manier een mooie en sfeervolle afwerking voor je led inbouwspots, en daarnaast heb je zo geen last van bedradingen die bij het plaatsen van de spots komen kijken. Deze draden kun je namelijk gemakkelijk in de koof wegwerken. Het lijkt misschien lastig om een koof voor je led inbouwspots te plaatsen, maar in de praktijk valt dit heel erg mee. Lees verder hoe je dit gemakkelijk zelf kunt doen.

Ontwerp en het maken van een frame

Ten eerste is het van belang om te kijken waar je de koof met led inbouwspots precies wilt plaatsen, en op welke manier de lampen erin moeten komen. Vervolgens kun je alles gaan opmeten en uittekenen op papier. Wanneer je een goed plan hebt opgesteld, gaat het opbouwen van een frame ook een stuk gemakkelijker. Dit kun je doen door je houten regelwerk of houten balken met behulp van slagpluggen in de muren te plaatsen. Zorg ervoor dat je na elke 30 centimeter hout een haaks stuk aan het frame bevestigt, om later de afwerking aan te monteren.


Afwerking en plaatsing van led inbouwspots

Nu het frame is gebouwd, kan je hem gaan afwerken met gips- of stucplaten. Deze platen zaag je in de juiste maat, om ze vervolgens op elke 30 centimeter met gipsschroeven af te maken. Eventueel kun je je koof nu schilderen of behangen. Om er led inbouwspots in te plaatsen, teken je eerst gaten in de grootte van de spots op de gewenste plekken. Zo weet je precies waar je moet boren, zodat je fouten kunt voorkomen. Nu kun je de gaten gaan boren, en de led inbouwspots er gemakkelijk in plaatsen. De draden kun je mooi wegwerken in de koof zelf. Zo kun je gaan genieten van een mooie én makkelijke sfeerverlichting in je huis!

Twijfelt u nog over uw keuze in verlichting? Ga voor LED inbouwspots!

Of het nu gaat om een nieuw huis, een verbouwing of gewoon een nieuwe inrichting, bij het installeren van nieuwe verlichting of nieuwe lampen komen veel ingewikkelde keuzes kijken. Ten eerste is er natuurlijk de keuze of je wel nieuwe verlichting wilt installeren of de oude lampen wilt laten hangen. Nieuwe lichten is natuurlijk altijd aan te raden om de ruimte helemaal je eigen te maken en om je eigen stempel op de ruimte achter te laten, maar ook omdat u nu de keuze heeft om de beste en meest duurzame lampjes te kiezen. Deze tekst geeft je een inzicht in je mogelijkheden en toont aan dat LED inbouwspots de beste keuze zijn voor iedere inrichting.

Keuzes die gemaakt moeten worden

Naast de keuze of er nieuwe lampen komen, is er natuurlijk de keuze waar ze komen. In welke ruimte(s) je nieuwe lampen wil installeren is natuurlijk duidelijk, maar komen ze dan aan het plafond? Aan de muur? Installeer je alleen staande lampen? De keuze is niet gemakkelijk, want er is ontzettend veel mogelijk.


Tot slot is er natuurlijk de vraag welke lampen je installeert. De meeste mensen weten inmiddels wel dat LED lampen de meest duurzame, voordelige en milieuvriendelijke lampen zijn, dus de keuze voor LED lampen is snel gemaakt. Dan rest de vraag wat je met de LED lampen gaat doen.

LED inbouwspots

Wat wij aanraden is LED inbouwspots. Dit zijn de meest veelzijdige lampen die er zijn en zijn in iedere stijl in te passen. Ook passen ze in elke kamer – Inbouwspots zijn over het algemeen spat waterdicht en kunnen dus zelfs in de keuken of badkamer geïnstalleerd worden. LED inbouwspots zijn ideale, veelzijdige lampen die gemakkelijk te installeren zijn, mooi staan in iedere inrichting en in elke ruimte van toepassing zijn.